Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676
Назва: | Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» |
Інші назви: | Implementation of integrated management system at processing enterprise FOP «Shkurynski O. N.» |
Автори: | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник Kotsyubenko, Anna, scientific director Яцула, О. М. Yatsula, O. |
Ключові слова: | м’ясні продукти підприємство інтегрована система управління якість meat products enterprise integrated management system quality |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті проведено узагальнений аналіз основних тенденцій розвитку вимог до безпечності м’ясних продуктів. Запропоновано методологію проектування та упровадження інтегрованої системи управління на м’ясопереробному підприємстві. The article provides a generalized analysis of the main trends in the development of safety requirements for meat products. The methodology of designing and implementing an integrated management system at a meat processing plant is proposed. |
Опис: | Яцула О. М. Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 287-291. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
287-291.pdf | 351,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.