Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2021-08-18T11:24:32Z-
dc.date.available2021-08-18T11:24:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва борошна, крупи і комбікорму : метод .реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. Миколаїв : МНАУ, 2021. 36 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва борошна, крупи і комбікормуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-boroshna-krupi-i-kombikormu.pdf463,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.