Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
Title: Технологія виробництва борошна, крупи і комбікорму
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Issue Date: 2021
Citation: Технологія виробництва борошна, крупи і комбікорму : метод .реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. Миколаїв : МНАУ, 2021. 36 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-virobnictva-boroshna-krupi-i-kombikormu.pdf463,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.