Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
Назва: Технологія виробництва борошна, крупи і комбікорму
Автори: Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Технологія виробництва борошна, крупи і комбікорму : метод .реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. Миколаїв : МНАУ, 2021. 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-boroshna-krupi-i-kombikormu.pdf463,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.