Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9856
Назва: | Менеджмент готельного і ресторанного господарства |
Автори: | Бурковська, Анна Іванівна Burkovskaia, Anna |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Менеджмент готельного і ресторанного господарства : метод. реком. до виконання практичних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9856 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
menedzhment-gotelnogo-i-restorannogo-gospodarstva-praktich.pdf | 598,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.