Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9856
Назва: Менеджмент готельного і ресторанного господарства
Автори: Бурковська, Анна Іванівна
Burkovskaia, Anna
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Менеджмент готельного і ресторанного господарства : метод. реком. до виконання практичних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня Бакалавр" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9856
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
menedzhment-gotelnogo-i-restorannogo-gospodarstva-praktich.pdf598,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.