Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Китаєва, Алла Павлівна | - |
dc.contributor.author | Kitaeva, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-28T11:41:16Z | - |
dc.date.available | 2021-09-28T11:41:16Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції вівчарства : метод. реком. для виконання лабораторних, практичних та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 ТВППТ" денної та заочної форми навчання / уклад. А. П. Китаєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції вівчарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-vivcharstva.pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.