Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934
Назва: | Технологія виробництва продукції вівчарства |
Автори: | Китаєва, Алла Павлівна Kitaeva, Alla |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції вівчарства : метод. реком. для виконання лабораторних, практичних та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 ТВППТ" денної та заочної форми навчання / уклад. А. П. Китаєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-vivcharstva.pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.