Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934
Title: Технологія виробництва продукції вівчарства
Authors: Китаєва, Алла Павлівна
Kitaeva, Alla
Issue Date: 2021
Citation: Технологія виробництва продукції вівчарства : метод. реком. для виконання лабораторних, практичних та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 ТВППТ" денної та заочної форми навчання / уклад. А. П. Китаєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-vivcharstva.pdf1,96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.