Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934
Title: | Технологія виробництва продукції вівчарства |
Authors: | Китаєва, Алла Павлівна Kitaeva, Alla |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Технологія виробництва продукції вівчарства : метод. реком. для виконання лабораторних, практичних та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 ТВППТ" денної та заочної форми навчання / уклад. А. П. Китаєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-vivcharstva.pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.