Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9979
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондарчук, В. О.-
dc.contributor.authorСаламатіна, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorSalamatina, Olga-
dc.date.accessioned2021-10-07T08:41:20Z-
dc.date.available2021-10-07T08:41:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБондарчук В. О., Саламатіна О. О. Global fermented dairy trends (Cвітові тенденції у сфері ферментованих молочних продуктів) // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 25-28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9979-
dc.description.abstractУ статті викладено матеріал про сучасні тенденції у виробництві молочної та кисломолочної продукції в світі, проаналізовано напрямки розвитку інновацій у даній галузі, що засновані на уподобаннях споживачів. Визначено переваги та необхідність ведення інноваційної діяльності у молочній галузі.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents material on current trends in the production of dairy and sour milk products in the world, analyzes the directions of innovation in this area, based on consumer preferences. The advantages and necessity of innovative activity in the dairy industry are determined-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectтенденціїuk_UA
dc.subjectзниження цукруuk_UA
dc.subjectзниження жируuk_UA
dc.subjectетнічні продуктиuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectfermented milk productsuk_UA
dc.subjecttendenciesuk_UA
dc.subjectsugar reductionuk_UA
dc.subjectlow fatuk_UA
dc.subjectethnic productsuk_UA
dc.titleGlobal fermented dairy trends (Cвітові тенденції у сфері ферментованих молочних продуктів)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25-28.pdf293,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.