Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9979
Title: Global fermented dairy trends (Cвітові тенденції у сфері ферментованих молочних продуктів)
Authors: Бондарчук, В. О.
Саламатіна, Ольга Олександрівна
Salamatina, Olga
Keywords: інновації
молочні продукти
кисломолочні продукти
тенденції
зниження цукру
зниження жиру
етнічні продукти
innovations
dairy products
fermented milk products
tendencies
sugar reduction
low fat
ethnic products
Issue Date: 2021
Citation: Бондарчук В. О., Саламатіна О. О. Global fermented dairy trends (Cвітові тенденції у сфері ферментованих молочних продуктів) // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 25-28.
Abstract: У статті викладено матеріал про сучасні тенденції у виробництві молочної та кисломолочної продукції в світі, проаналізовано напрямки розвитку інновацій у даній галузі, що засновані на уподобаннях споживачів. Визначено переваги та необхідність ведення інноваційної діяльності у молочній галузі.
The article presents material on current trends in the production of dairy and sour milk products in the world, analyzes the directions of innovation in this area, based on consumer preferences. The advantages and necessity of innovative activity in the dairy industry are determined
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9979
Appears in Collections:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021
Статті (Факультет культури і виховання)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25-28.pdf293,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.