Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9979
Назва: | Global fermented dairy trends (Cвітові тенденції у сфері ферментованих молочних продуктів) |
Автори: | Бондарчук, В. О. Саламатіна, Ольга Олександрівна Salamatina, Olga |
Ключові слова: | інновації молочні продукти кисломолочні продукти тенденції зниження цукру зниження жиру етнічні продукти innovations dairy products fermented milk products tendencies sugar reduction low fat ethnic products |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Бондарчук В. О., Саламатіна О. О. Global fermented dairy trends (Cвітові тенденції у сфері ферментованих молочних продуктів) // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 25-28. |
Короткий огляд (реферат): | У статті викладено матеріал про сучасні тенденції у виробництві
молочної та кисломолочної продукції в світі, проаналізовано напрямки
розвитку інновацій у даній галузі, що засновані на уподобаннях споживачів.
Визначено переваги та необхідність ведення інноваційної діяльності у
молочній галузі. The article presents material on current trends in the production of dairy and sour milk products in the world, analyzes the directions of innovation in this area, based on consumer preferences. The advantages and necessity of innovative activity in the dairy industry are determined |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9979 |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021 Статті (Факультет культури і виховання) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25-28.pdf | 293,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.