Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9997
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, Д. О.-
dc.contributor.authorТішечкіна, Катерина Вікторівна-
dc.contributor.authorTishechkina, Kateryna-
dc.date.accessioned2021-10-07T13:23:21Z-
dc.date.available2021-10-07T13:23:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМашкін Д. О., Тішечкіна К. В. Saffron (crocus sativus) cultivation technology // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 99-102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9997-
dc.description.abstractУ статті представлена сучасна технологія вирощування шафрану, вказані особливості його вирощування. Також представлені проблеми які виникають при вирощуванні шафрану. Надані рекомендації по його вирощуванню та збору.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the modern technology of saffron cultivation, the features of its cultivation are indicated. The problems that arise when growing saffron are also presented. Recommendations for its cultivation and collection are provided-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectшафранuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectобробіток грунтуuk_UA
dc.subjectзбиранняuk_UA
dc.subjectхворобиuk_UA
dc.subjectsaffronuk_UA
dc.subjectcultivationuk_UA
dc.subjecttillageuk_UA
dc.subjectharvestinguk_UA
dc.subjectdiseasesuk_UA
dc.titleSaffron (crocus sativus) cultivation technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99-102.pdf441,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.