Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9997
Назва: Saffron (crocus sativus) cultivation technology
Автори: Машкін, Д. О.
Тішечкіна, Катерина Вікторівна
Tishechkina, Kateryna
Ключові слова: шафран
вирощування
обробіток грунту
збирання
хвороби
saffron
cultivation
tillage
harvesting
diseases
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Машкін Д. О., Тішечкіна К. В. Saffron (crocus sativus) cultivation technology // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 99-102.
Короткий огляд (реферат): У статті представлена сучасна технологія вирощування шафрану, вказані особливості його вирощування. Також представлені проблеми які виникають при вирощуванні шафрану. Надані рекомендації по його вирощуванню та збору.
The article presents the modern technology of saffron cultivation, the features of its cultivation are indicated. The problems that arise when growing saffron are also presented. Recommendations for its cultivation and collection are provided
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9997
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99-102.pdf441,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.