Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10553
Title: Маркетингові інновації у ресторанному господарстві
Authors: Стамат, Вікторія Михайлівна
Stamat, Viktoriia
Скорук, Анна
Skoruk, Anna
Keywords: маркетинг
маркетингові інновації
ресторанний бізнес
просування
digital-маркетинг
marketing
marketing innovations
restaurant business
promotion
digital-marketing
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Маркетингові інновації допомагають при створенні успішності та ефективності закладів ресторанного господарства на ринку, тому що вирішують певні проблеми. Виділено основні напрями маркетингових інновацій у ресторанному бізнесі, зокрема щодо концепції закладів, цінової політики, просування, оформлення інтер’єру, товарної політики ресторану.
Marketing innovations help to create the success and efficiency of restaurants in the market, because they solve certain problems. The main directions of marketing innovations in the restaurant business are highlighted, in particular, the concept of establishments, pricing policy, promotion, interior design, product policy of the restaurant.
Description: Стамат В.М., Скорук А. Ю. Маркетингові інновації у ресторанному господарстві // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні, євроінтеграційні аспекти : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 17-18 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. C. 141-144.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10553
Appears in Collections:Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні, євроінтеграційні аспекти - 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
141-144.pdf175,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.