Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11495
Назва: | Вплив функціональної годівлі молодняка курчат-бройлерів м’ясних кросів на якість і безпечність м’яса |
Інші назви: | Influence of functional feeding of young chickens-browser of meat cross on meat quality and safety |
Автори: | Поварова, Н. М. Povarova, N. |
Ключові слова: | функціональна годівля птиці якість м’яса птиці функціональнотехнологічні властивості якість та безпечність м’яса птиці poultry feeding quality of poultry meat functional and technological properties quality and safety of poultry meat |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Одеська національна академія харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Поварова Н. М. Вплив функціональної годівлі молодняка курчат-бройлерів м’ясних кросів на якість і безпечність м’яса // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2021. Вип. 4 (112). С. 75-85. DOI: 10.31521/2313-092X/2021-4(112)-8. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена комплексній оцінці м’яса курчат-бройлерів, вирощених з використанням функціонального годування, без додаткового використання гормональних препаратів та антибіотичних речовин, що містяться в традиційних комбікормах для курчат. Наведено дані про функціонально-технологічні властивості м’яса, хімічний склад, мікробіологічний добробут сировини та морфологічні особливості патраних тушок. Проведені дослідження показали відповідність якості м’яса вимогам стандарту та підтвердили його безпеку для вживання. - The article is devoted to a comprehensive assessment of the meat of broiler chickens grown using functional feeding, without the additional use of hormonal preparations and antibiotic substances contained in traditional compound feed for chickens. Data on the functional and technological properties of meat, chemical composition, microbiological well-being of raw materials and morphological features of eviscerated carcasses are given. The conducted studies have shown that the quality meets the requirements of the standard and confirmed its safety for consumption. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11495 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2021. Вип. 4 (112) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
112-75-85.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.