Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539
Назва: | Організація готельно-ресторанної справи |
Автори: | Ястремська, Анна Анатоліївна Yastremska, Anna |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Організація готельно-ресторанної справи : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. А. А. Ястремська ; за ред. О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 92 с. |
Короткий огляд (реферат): | В бібліографічному покажчику «Організація готельно-ресторанної справи» розкрито сутність процесів організації, економіки та управління і надання послуг в готельному і ресторанному господарствах. До складу покажчика увійшли відомості про законодавчо-нормативну базу, навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань планування та управління в готельно-ресторанному бізнесі, а також приділено увагу питанням етикету і сервісу в готельно-ресторанних підприємствах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539 |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gotel-2022-web.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.