Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729
Title: Технологія переробки плодів та овочів
Authors: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Issue Date: 2023
Citation: Технологія переробки плодів та овочів : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОНП "Агрономія" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 69 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-pererobki-plodiv-ta-ovochiv-prakt-201.pdf1,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.