Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16451
Назва: | Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості |
Автори: | Табацкова, Ганна Вячеславівна, науковий керівник Tabatskova, Hanna, scientific director Козуб, Д. Р. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Козуб Д. Р. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей Х всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-27 жовтня 2023 року) / за ред. Г.В. Табацкової. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 72-74. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16451 |
Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2023 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.