Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524
Title: | Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу |
Other Titles: | Ways of increasing produce at meat subcomplexes |
Authors: | Корнєва, Наталя Олександрівна Kornieva, Natalia |
Issue Date: | 2007 |
Citation: | Корнєва Н.О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 70-75. |
Abstract: | У статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки./The problems of meeting the customers demand in meat production in the regions and the formation of the regional meat producing sub-complex in Mykolayiv region in the conditions of the transition to the market economy have been considered in the article. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39). |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
UBlSRAS_2007_39-70-75.pdf | 324,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.