Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524
Title: Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу
Other Titles: Ways of increasing produce at meat subcomplexes
Authors: Корнєва, Наталя Олександрівна
Kornieva, Natalia
Issue Date: 2007
Citation: Корнєва Н.О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 70-75.
Abstract: У статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки./The problems of meeting the customers demand in meat production in the regions and the formation of the regional meat producing sub-complex in Mykolayiv region in the conditions of the transition to the market economy have been considered in the article.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UBlSRAS_2007_39-70-75.pdf324,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.