Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524
Назва: | Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу |
Інші назви: | Ways of increasing produce at meat subcomplexes |
Автори: | Корнєва, Наталя Олександрівна Kornieva, Natalia |
Дата публікації: | 2007 |
Бібліографічний опис: | Корнєва Н.О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 70-75. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки./The problems of meeting the customers demand in meat production in the regions and the formation of the regional meat producing sub-complex in Mykolayiv region in the conditions of the transition to the market economy have been considered in the article. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UBlSRAS_2007_39-70-75.pdf | 324,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.