Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524| Назва: | Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу | 
| Інші назви: | Ways of increasing produce at meat subcomplexes | 
| Автори: | Корнєва, Наталя Олександрівна Kornieva, Natalia  | 
| Дата публікації: | 2007 | 
| Бібліографічний опис: | Корнєва Н.О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 70-75. | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки./The problems of meeting the customers demand in meat production in the regions and the formation of the regional meat producing sub-complex in Mykolayiv region in the conditions of the transition to the market economy have been considered in the article. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524 | 
| Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39). | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| UBlSRAS_2007_39-70-75.pdf | 324,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.