Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнєва, Наталя Олександрівна-
dc.contributor.authorKornieva, Natalia-
dc.date.accessioned2025-02-11T09:13:00Z-
dc.date.available2025-02-11T09:13:00Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationКорнєва Н.О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 70-75.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524-
dc.description.abstractУ статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки./The problems of meeting the customers demand in meat production in the regions and the formation of the regional meat producing sub-complex in Mykolayiv region in the conditions of the transition to the market economy have been considered in the article.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсновні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексуuk_UA
dc.title.alternativeWays of increasing produce at meat subcomplexesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBlSRAS_2007_39-70-75.pdf324,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.