Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20527
Title: Інноваційно–орієнтований шлях розвитку підприємств цукрової іІ спиртової промисловості
Other Titles: Innovation approach to development of sugar аnd spirit producing enterprises
Authors: Нагорний, Є.В.
Issue Date: 2007
Citation: Нагорний Є.В. Інноваційно–орієнтований шлях Розвитку підприємств цукрової іІ спиртової промисловості. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 90-101.
Abstract: Стаття присвячена дослідженню сучасних методичних підходів формування інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості. У ній запропонована класифікація інновацій підприємства, а також модель формування інтегрального показника для кількісної оцінки його фінансового стану в ході впровадження інноваційних заходів./ The article is devoted to the investigation of the contemporary methodical approaches of forming the innovative activity on the enterprises of food industry. The classification of enterprise's innovations is offered in the article. The model of formation of an integral index for the quantitative estimation of its financial condition in the process of introduction of the innovative events is given in the article.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20527
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UBlSRAS_2007_39-90-101.pdf510,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.