Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20527
Назва: Інноваційно–орієнтований шлях розвитку підприємств цукрової іІ спиртової промисловості
Інші назви: Innovation approach to development of sugar аnd spirit producing enterprises
Автори: Нагорний, Є.В.
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Нагорний Є.В. Інноваційно–орієнтований шлях Розвитку підприємств цукрової іІ спиртової промисловості. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 90-101.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню сучасних методичних підходів формування інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості. У ній запропонована класифікація інновацій підприємства, а також модель формування інтегрального показника для кількісної оцінки його фінансового стану в ході впровадження інноваційних заходів./ The article is devoted to the investigation of the contemporary methodical approaches of forming the innovative activity on the enterprises of food industry. The classification of enterprise's innovations is offered in the article. The model of formation of an integral index for the quantitative estimation of its financial condition in the process of introduction of the innovative events is given in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20527
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBlSRAS_2007_39-90-101.pdf510,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.