Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20548| Title: | Формування м’ясних якостей у чистопородного та помісного молодняку свиней |
| Other Titles: | Forming meat qualities in well-bred and mixed young pigs |
| Authors: | Лихач, Вадим Ярославович Likhach, Vadym |
| Issue Date: | 2007 |
| Citation: | Лихач В.Я. Формування м’ясних якостей у чистопородного та помісного молодняку свиней. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 177-182 . |
| Abstract: | Наведено результати зміни площі “м’язового вічка” і площі сала, в динаміці росту у спеціалізованих м’ясних генотипів свиней. Встановлено більшу тривалість росту м’язової тканини і повільне збільшення жирової у чистопородних тварин породи дюрок, і помісного молодняку поєднання (♀ ВБ х ♂ Г)./ The results of changes of the area of meat and the area of fat in the dynamics of growth at the pigs of the specialized meat genotypes are represented. A longer period of muscle growth and a shorter one of that of fat in Dyurok breed and crossbred youngsters of the combination (♀ LW х♂ G) have been discovered. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20548 |
| Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39). |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| UBlSRAS_2007_39-177-182.pdf | 402,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.