Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20548
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-12T07:26:19Z | - |
dc.date.available | 2025-02-12T07:26:19Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Лихач В.Я. Формування м’ясних якостей у чистопородного та помісного молодняку свиней. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 177-182 . | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20548 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати зміни площі “м’язового вічка” і площі сала, в динаміці росту у спеціалізованих м’ясних генотипів свиней. Встановлено більшу тривалість росту м’язової тканини і повільне збільшення жирової у чистопородних тварин породи дюрок, і помісного молодняку поєднання (♀ ВБ х ♂ Г)./ The results of changes of the area of meat and the area of fat in the dynamics of growth at the pigs of the specialized meat genotypes are represented. A longer period of muscle growth and a shorter one of that of fat in Dyurok breed and crossbred youngsters of the combination (♀ LW х♂ G) have been discovered. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Формування м’ясних якостей у чистопородного та помісного молодняку свиней | uk_UA |
dc.title.alternative | Forming meat qualities in well-bred and mixed young pigs | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UBlSRAS_2007_39-177-182.pdf | 402,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.