Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20548
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.date.accessioned2025-02-12T07:26:19Z-
dc.date.available2025-02-12T07:26:19Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationЛихач В.Я. Формування м’ясних якостей у чистопородного та помісного молодняку свиней. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 177-182 .uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20548-
dc.description.abstractНаведено результати зміни площі “м’язового вічка” і площі сала, в динаміці росту у спеціалізованих м’ясних генотипів свиней. Встановлено більшу тривалість росту м’язової тканини і повільне збільшення жирової у чистопородних тварин породи дюрок, і помісного молодняку поєднання (♀ ВБ х ♂ Г)./ The results of changes of the area of meat and the area of fat in the dynamics of growth at the pigs of the specialized meat genotypes are represented. A longer period of muscle growth and a shorter one of that of fat in Dyurok breed and crossbred youngsters of the combination (♀ LW х♂ G) have been discovered.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleФормування м’ясних якостей у чистопородного та помісного молодняку свинейuk_UA
dc.title.alternativeForming meat qualities in well-bred and mixed young pigsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBlSRAS_2007_39-177-182.pdf402,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.