Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2077
Назва: Неорганічна та аналітична хімія
Автори: Гирля, Людмила Миколаївна
Гирля, Людмила Николаевна
Girlya, Ludmila
Ключові слова: рослинний матеріал
рослинна діагностіка
білковий азот
вміст цукру
кислотність плодів
йодне число жирів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Неорганічна та аналітична хімія [Електронний ресурс] : методичні рекомендації для самостійної роботи до модуля ІV для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" / уклад. Л. М. Гирля. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 40 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали створені з метою активізації самостійної роботи студентів, посилення в ній творчих елементів, розвитку навиків роботи з науковою та довідниковою літературою. Викладання дисципліни «Неорганічна та аналітична хімія» проводиться за 5 кредитно-модульною системою. Весь навчальний курс розбито на чотири модулі: «Основні поняття та закони хімії», «Розчини. Реакції окиснення – відновлення», «Якісний аналіз. Будова речовини», «Кількісний аналіз. Сільськогосподарське значення та використання біогенних елементів». Успішне засвоєння курсу хімії передбачає відвідування лекцій, виконання лабораторних робіт, а також самостійну роботу студента. Відповідно до Болонського процесу на самостійну роботу студента припадає 50% вивчення всього матеріалу. Самостійна робота студентів передбачає опрацювання лекційного матеріалу, підготовку до поточного і підсумкового контролю знань, а також самостійне вивчення питань, які на лекціях не розглядалися. Приступаючи до вивчення матеріалу даного модуля, перш за все потрібно ознайомитись з його змістом за програмою, обсягом кожної теми і послідовністю її питань. Вивчати матеріал рекомендується по окремих темах. Під час самостійної роботи при першому читанні необхідно отримати загальні уявлення з питань теми, позначити складні або незрозумілі місця, далі перейти до ретельного опрацювання матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2077
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Neorhanichna_ta_analitychna_khimiya.pdf680,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.