Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20866
Title: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва
Authors: Рурик, Володимир Васильович
Issue Date: 2025
Citation: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання самост. роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спец. 201 «Агрономія» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2025. 30 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20866
Appears in Collections:H1 (201) Агрономія (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tzpspr-samost-201-bakalavr.pdf247,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.