Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20866
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рурик, Володимир Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-24T12:10:32Z | - |
dc.date.available | 2025-03-24T12:10:32Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання самост. роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спец. 201 «Агрономія» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2025. 30 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20866 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | H1 (201) Агрономія (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tzpspr-samost-201-bakalavr.pdf | 247,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.