Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21280
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шебаніна, Олена В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Shebanina, Elena | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Пархоменко, Олександр Юрійович | - |
dc.contributor.author | Parhomenko, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Крайній, Володимир Олексійович | - |
dc.contributor.author | Krainii, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Хилько, Іван Іванович | - |
dc.contributor.author | Khilko, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-07T07:16:37Z | - |
dc.date.available | 2025-05-07T07:16:37Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Моделювання технологічних систем харчових виробництв : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. В. Шебаніна, С. І. Тищенко, О. Ю. Пархоменко, В. О. Крайній, І. І. Хилько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 108 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21280 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Моделювання технологічних систем харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Магістр») Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mtshv-181-magistr-prakt-2025.pdf | 2,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.