Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21280
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШебаніна, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorShebanina, Elena-
dc.contributor.authorТищенко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTischenko, Svetlana-
dc.contributor.authorПархоменко, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorParhomenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorКрайній, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorKrainii, Volodymyr-
dc.contributor.authorХилько, Іван Іванович-
dc.contributor.authorKhilko, Ivan-
dc.date.accessioned2025-05-07T07:16:37Z-
dc.date.available2025-05-07T07:16:37Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМоделювання технологічних систем харчових виробництв : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. В. Шебаніна, С. І. Тищенко, О. Ю. Пархоменко, В. О. Крайній, І. І. Хилько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 108 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21280-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМоделювання технологічних систем харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Магістр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mtshv-181-magistr-prakt-2025.pdf2,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.