Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21280
Назва: | Моделювання технологічних систем харчових виробництв |
Автори: | Шебаніна, Олена В’ячеславівна Shebanina, Elena Тищенко, Світлана Іванівна Tischenko, Svetlana Пархоменко, Олександр Юрійович Parhomenko, Oleksandr Крайній, Володимир Олексійович Krainii, Volodymyr Хилько, Іван Іванович Khilko, Ivan |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Моделювання технологічних систем харчових виробництв : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. В. Шебаніна, С. І. Тищенко, О. Ю. Пархоменко, В. О. Крайній, І. І. Хилько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 108 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21280 |
Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Магістр») Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mtshv-181-magistr-prakt-2025.pdf | 2,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.