Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21382
Назва: | Гастрономічний брендинг в Україні: тенденції та перспективи розвитку |
Автори: | Стамат, Вікторія Михайлівна, науковий керівник Stamat, Viktoriia, scientific director Каплун, Ю. |
Ключові слова: | гастрономічний брендинг українська кухня гастротуризм ресторанний бізнес маркетинг національна ідентичність кулінарні традиції gastronomic branding Ukrainian cuisine gastrotourism restaurant business marketing national identity culinary traditions |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Каплун Ю. Гастрономічний брендинг в Україні: тенденції та перспективи розвитку. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез науково-теоретичної 37-ї студентської конференції (м. Миколаїв, 18-20 березня 2025 р.) / Факультет менеджменту. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 139-141. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто гастрономічний брендинг в Україні, його сучасні тенденції та перспективи розвитку. Досліджено важливість гастрономічного брендингу як інструменту формування позитивного іміджу України на світовій
арені. - gastronomic branding in Ukraine, its particular tendencies and prospective development are currently being observed. The importance of gastronomic branding as a tool for forming a positive image of Ukraine on the world stage has been proven. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21382 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
umrak-menedzh-2025-139-141.pdf | 223,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.