Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21444
Назва: Особливості використання коренеплодів в раціонах великої рогатої худоби
Автори: Бучковська, В. І.
Євстафієва, Ю. М.
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Бучковська В. І., Євстафієва Ю. М. Особливості використання коренеплодів в раціонах великої рогатої худоби. Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва : матеріали доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції із міжнародною участю, м. Миколаїв, 23-24 квітня 2025 р. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 17-18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21444
Розташовується у зібраннях:Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-23-24-04-25-17-18.pdf289,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.