Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21448| Назва: | Інноваційні підходи до виробництва свинини |
| Автори: | Колісник, О. І. Прудніков, В. Г. Дидикіна, А. І. Бойко, К. К. |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Колісник О. І., Прудніков В. Г., Дидикіна А. І., Бойко К. К. Інноваційні підходи до виробництва свинини. Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва : матеріали доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції із міжнародною участю, м. Миколаїв, 23-24 квітня 2025 р. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 25-26. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21448 |
| Розташовується у зібраннях: | Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва - 2025 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| zbirnyk-tez-23-24-04-25-25-26.pdf | 289,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.