Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21487
Назва: | Впровадження методології Six Sigma для покращення операційних процесів на підприємствах |
Автори: | Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник Kushniruk, Viktor, scientific director Воробйова, С. |
Ключові слова: | бізнес-процес підприємство процес рівень задоволеності споживача Six Sigma business process enterprise process customer satisfaction level |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Воробйова С. Впровадження методології Six Sigma для покращення операційних процесів на підприємствах. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез науково-теоретичної 37-ї студентської конференції (м. Миколаїв, 18-20 березня 2025 р.) / Факультет менеджменту. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 226-229. |
Короткий огляд (реферат): | Одним із провідних підходів до оптимізації бізнес-процесів є
методологія Six Sigma, яка спрямована на мінімізацію дефектів, зменшення
варіабельності процесів та прийняття рішень на основі даних. У досліджені
розглядаються основні принципи та етапи впровадження Six Sigma на
підприємствах. - One of the leading approaches to business process optimization is the Six Sigma methodology, which focuses on minimizing defects, reducing process variability, and making data-driven decisions. This study examines the key principles and stages of Six Sigma implementation in enterprises. Special attention is given to the methodology's impact on key business performance indicators, cost reduction, and increasing customer satisfaction. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21487 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
umrak-menedzh-2025-226-229.pdf | 260,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.