Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21599
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГарбар, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorHarbar, Halina-
dc.date.accessioned2025-05-26T07:45:20Z-
dc.date.available2025-05-26T07:45:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГастрономічний туризм : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад Г. А. Гарбар. Миколаїв : МНАУ, 2025. 147 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21599-
dc.description.abstractУ конспекті лекцій розкриваються науково-теоретичні та практичні питання розвитку гастрономічного туризму. Охарактеризовані об’єкти гастрономічного туризму, зокрема увага приділена етнічним кухням, концептуальним ресторанам, локальним харчовим системам.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleГастрономічний туризмuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтринг (ступінь «Бакалавр»)
Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gastronomichnij turizm 241 konspekt.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.