Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21599
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарбар, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Harbar, Halina | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-26T07:45:20Z | - |
dc.date.available | 2025-05-26T07:45:20Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Гастрономічний туризм : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад Г. А. Гарбар. Миколаїв : МНАУ, 2025. 147 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21599 | - |
dc.description.abstract | У конспекті лекцій розкриваються науково-теоретичні та практичні питання розвитку гастрономічного туризму. Охарактеризовані об’єкти гастрономічного туризму, зокрема увага приділена етнічним кухням, концептуальним ресторанам, локальним харчовим системам. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтринг (ступінь «Бакалавр») Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gastronomichnij turizm 241 konspekt.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.