Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21599
Назва: Гастрономічний туризм
Автори: Гарбар, Галина Анатоліївна
Harbar, Halina
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Гастрономічний туризм : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад Г. А. Гарбар. Миколаїв : МНАУ, 2025. 147 с.
Короткий огляд (реферат): У конспекті лекцій розкриваються науково-теоретичні та практичні питання розвитку гастрономічного туризму. Охарактеризовані об’єкти гастрономічного туризму, зокрема увага приділена етнічним кухням, концептуальним ресторанам, локальним харчовим системам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21599
Розташовується у зібраннях:J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтринг (ступінь «Бакалавр»)
Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gastronomichnij turizm 241 konspekt.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.