Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21926
Назва: Кейтеринг як новий тренд у ресторанному бізнесі
Автори: Зізда, Н. Є.
Стамат, Вікторія Михайлівна
Stamat, Viktoriia
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Зізда Н. Є., Стамат В. М. Кейтеринг як новий тренд у ресторанному бізнесі. Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей XIV Всеукр. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Одеса, 15-16 травня 2025 року). Одеса : Одеський національний технологічний університет, 2025. С. 193-196.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21926
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193-196.pdf330,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.