Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21926
Назва: | Кейтеринг як новий тренд у ресторанному бізнесі |
Автори: | Зізда, Н. Є. Стамат, Вікторія Михайлівна Stamat, Viktoriia |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Зізда Н. Є., Стамат В. М. Кейтеринг як новий тренд у ресторанному бізнесі. Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей XIV Всеукр. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Одеса, 15-16 травня 2025 року). Одеса : Одеський національний технологічний університет, 2025. С. 193-196. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21926 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
193-196.pdf | 330,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.