Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2196
Назва: Рослинництво. Ч. 1.
Автори: Коваленко, Олег Анатолійович
Коваленко, Олег Анатольевич
Kovalenko, Oleg
Корхова, Маргарита Михайлівна
Корхова, Маргарита Михайловна
Korhova, Margarita
Маркова, Наталія Валентинівна
Маркова, Наталья Валентиновна
Markova, Nataliya
Ключові слова: ознаки хлібів
Морфологічна будова зернових хлібів
коренева система
Інтеркалярний ріст
Родові відмінності хлібів
фази росту
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Рослинництво. Ч. 1. [Електронний ресурс] : робочий зошит для лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни "РОСЛИННИЦТВО" для здобувачів вищої освіти денної форми навчання шифр за ОПП - ПП.10 Галузь знань: 0901 "Сільське господарство і лісництво" / уклад. О. А. Коваленко, М. М. Корхова, Н. В. Маркова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит для виконання лабораторних та практичних робіт з рослинництва полегшує вивчення здобувачам вищої освіти 3-ого курсу факультету агротехнологій з дисципліни «Рослинництво» та адаптований щодо курсу викладання лекційного матеріалу і виконання лабораторно-практичних робіт. В завданнях передбачено вивчення порівняльної характеристики хлібів І та ІІ груп, засвоєння агробіологічних, екологічних та агротехнічних особливостей вирощування хлібів І групи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2196
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)
Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roslynnytstvo_1_rob_zoshyt.pdf4,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.