Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2197
Назва: | Рослинництво |
Автори: | Коваленко, Олег Анатолійович Коваленко, Олег Анатольевич Kovalenko, Oleg Корхова, Маргарита Михайлівна Корхова, Маргарита Михайловна Korhova, Margarita Маркова, Наталія Валентинівна Маркова, Наталья Валентиновна Markova, Nataliya |
Ключові слова: | Морфологічна будова зернових хлібів коренева система Стебло у злакових хлібів фази росту |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Рослинництво [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" напряму 6.090101 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. О. А. Коваленко, М. М. Корхова, Н. В. Маркова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 49 с. |
Короткий огляд (реферат): | Робочий зошит для виконання лабораторних та практичних робіт з рослинництва полегшує вивчення здобувачам вищої освіти 3-ого курсу факультету агротехнологій з дисципліни «Рослинництво» та адаптований щодо курсу викладання лекційного матеріалу і виконання лабораторно-практичних робіт. В завданнях передбачено вивчення порівняльної характеристики хлібів І та ІІ груп, засвоєння агробіологічних, екологічних та агротехнічних особливостей вирощування хлібів І групи. Здобувачі вищої освіти повинні після ознайомлення з лекційним матеріалом та з практикумом для лабораторно-практичних занять повинні занести в робочий зошит для закріплення щойно вивченого матеріалу, згідно поставленим питанням по розділу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2197 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Roslynnytstvo_robochyy_zoshyt.pdf | 4,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.