Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22192
Назва: Розробка рецептури виробництва аерованих десертів
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Лантух, С. В.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Шевчук Н. П., Петрова О. І., Лантух С. В. Розробка рецептури виробництва аерованих десертів. Scientific achievements of contemporary society : The 5th International scientific and practical conference, December 5-7, 2024. Cognum Publishing House, London, United Kingdom. 2024. С. 306-312.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22192
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-OF-CONTEMPORARY-SOCIETY-5-7.12.24 (1)-306-312.pdf320,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.