Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22215
Назва: | Удосконалення технології виробництва сиркових десертів з шоколадом та перцем чилі |
Автори: | Мельниченко, Р. Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Мельниченко Р., Шевчук Н. П. Удосконалення технології виробництва сиркових десертів з шоколадом та перцем чилі. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Луцьк, 24 квітня 2025 року. Луцьк : Луцький національний технічний університет, 2025. С. 18-19. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22215 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_тез_ХТХ_2025-18-19.pdf | 630,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.