Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22402
Title: Санітарна якість та безпечність яловичини в залежності від умов її отримання
Other Titles: Sanitary quality and safety of beef depends on the conditions of its receipt
Authors: Бродовський, В'ячеслав Анатолійович
Brodovskiy, Viacheslav
Keywords: м'ясо
мікрофлора
засіянність
якість
токсичність
meat
microflora
sowing
quality
toxicity
Issue Date: 2014
Citation: Бродовський В. А. Санітарна якість та безпечність яловичини в залежності від умов її отримання. Аграрний вісник Причорномор'я. Ветеринарні науки. 2014. Вип. 72. С. 8-11.
Abstract: Санітарна якість та безпечність м’яса сільськогосподарських тварин залежить від багатьох факторів, одним з яких є умови утримання тварин в господарстві, та первинної переробки. Встановлено, що все м'ясо яке надходить на реалізацію від 43,5% до 75,0% засіяно МАФАнМ в т.ч. від 37,5 до 18,7% БГКП і від 6,25% до 25,0% має токсичні властивості – помірні та слабкі.
Sanitary quality and safety of meat of farm animals depends on many factors. One such factor is the welfare of the farm and primary processing conditions. Established that all the meat that comes to implementation, from 43.5% to 75.0%, sown MAFAnM. Including from 37.5 to 18% of it planted coliform bacteria. And from 6.25% to 25% has toxic properties - moderate and weak.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22402
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
avpvet_2014_72_4.pdf567,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.