Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22402
Назва: Санітарна якість та безпечність яловичини в залежності від умов її отримання
Інші назви: Sanitary quality and safety of beef depends on the conditions of its receipt
Автори: Бродовський, В'ячеслав Анатолійович
Brodovskiy, Viacheslav
Ключові слова: м'ясо
мікрофлора
засіянність
якість
токсичність
meat
microflora
sowing
quality
toxicity
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Бродовський В. А. Санітарна якість та безпечність яловичини в залежності від умов її отримання. Аграрний вісник Причорномор'я. Ветеринарні науки. 2014. Вип. 72. С. 8-11.
Короткий огляд (реферат): Санітарна якість та безпечність м’яса сільськогосподарських тварин залежить від багатьох факторів, одним з яких є умови утримання тварин в господарстві, та первинної переробки. Встановлено, що все м'ясо яке надходить на реалізацію від 43,5% до 75,0% засіяно МАФАнМ в т.ч. від 37,5 до 18,7% БГКП і від 6,25% до 25,0% має токсичні властивості – помірні та слабкі.
Sanitary quality and safety of meat of farm animals depends on many factors. One such factor is the welfare of the farm and primary processing conditions. Established that all the meat that comes to implementation, from 43.5% to 75.0%, sown MAFAnM. Including from 37.5 to 18% of it planted coliform bacteria. And from 6.25% to 25% has toxic properties - moderate and weak.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22402
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2014_72_4.pdf567,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.