Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22402
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБродовський, В'ячеслав Анатолійович-
dc.contributor.authorBrodovskiy, Viacheslav-
dc.date.accessioned2025-10-07T11:11:49Z-
dc.date.available2025-10-07T11:11:49Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБродовський В. А. Санітарна якість та безпечність яловичини в залежності від умов її отримання. Аграрний вісник Причорномор'я. Ветеринарні науки. 2014. Вип. 72. С. 8-11.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22402-
dc.description.abstractСанітарна якість та безпечність м’яса сільськогосподарських тварин залежить від багатьох факторів, одним з яких є умови утримання тварин в господарстві, та первинної переробки. Встановлено, що все м'ясо яке надходить на реалізацію від 43,5% до 75,0% засіяно МАФАнМ в т.ч. від 37,5 до 18,7% БГКП і від 6,25% до 25,0% має токсичні властивості – помірні та слабкі.uk_UA
dc.description.abstractSanitary quality and safety of meat of farm animals depends on many factors. One such factor is the welfare of the farm and primary processing conditions. Established that all the meat that comes to implementation, from 43.5% to 75.0%, sown MAFAnM. Including from 37.5 to 18% of it planted coliform bacteria. And from 6.25% to 25% has toxic properties - moderate and weak.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectзасіянністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectтоксичністьuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectmicroflorauk_UA
dc.subjectsowinguk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjecttoxicityuk_UA
dc.titleСанітарна якість та безпечність яловичини в залежності від умов її отриманняuk_UA
dc.title.alternativeSanitary quality and safety of beef depends on the conditions of its receiptuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2014_72_4.pdf567,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.