Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22523
Title: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва
Authors: Нікончук, Наталія Володимирівна
Nikonchuk, Nataliya
Рурик, Володимир Васильович
Issue Date: 2025
Citation: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спец. 201 «Агрономія» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. : Н. В. Нікончук, В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2025. 53 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22523
Appears in Collections:H1 (201) Агрономія (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TZPSPR_prakt_bakalavr 201.pdf785,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.