Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22523
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.contributor.authorРурик, Володимир Васильович-
dc.date.accessioned2025-11-05T13:28:36Z-
dc.date.available2025-11-05T13:28:36Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТехнологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спец. 201 «Агрономія» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. : Н. В. Нікончук, В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2025. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22523-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:H1 (201) Агрономія (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TZPSPR_prakt_bakalavr 201.pdf785,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.