Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22523Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Нікончук, Наталія Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Nikonchuk, Nataliya | - |
| dc.contributor.author | Рурик, Володимир Васильович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-05T13:28:36Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-05T13:28:36Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спец. 201 «Агрономія» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. : Н. В. Нікончук, В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2025. 53 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22523 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | H1 (201) Агрономія (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| TZPSPR_prakt_bakalavr 201.pdf | 785,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.