Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291
Назва: Елементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Дзюба, М. О.
Полторак, Анастасія Сергіївна
Poltorak, Anastasiya
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Дзюба М. О., Полторак А. С. Елементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку сфери гостинності, туризму та рекреації: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 23 жовтня 2025 р. : колектив авторів ; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. С. 239-243.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
239-243.pdf588,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.