Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Title: Агротехнологічні вимоги до сівби озимих культур під урожай 2019 року у Південному Степу України : науково-практичні рекомендації
Authors: Шебанін, В’ячеслав Сергійович
Shebanin, Vyacheslav
Новіков, Олександр Євгенович
Novikov, Olexandr
Дробітько, Антоніна Вікторівна
Drobitko, Antonina
Гамаюнова, Валентина Василівна
Gamayunova, Valentina
Коваленко, Олег Анатолійович
Kovalenko, Oleg
Федорчук, Михайло Іванович
Fedorchuk, Mikhail
Панфілова, Антоніна Вікторівна
Panfilova, Antonina
Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Маркова, Наталія Валентинівна
Markova, Nataliya
Корхова, Маргарита Михайлівна
Korhova, Margarita
Чернова, Анастасія Валеріївна
Chernova, Anastasiya
Антипова, Лідія Климівна
Antipova, Lidiya
Рожок, Ольга Федосіївна
Rozhok, Olga
Хоненко, Любов Григорівна
Honenko, Lubov
Миколайчук, Віра Георгіївна
Mikolajchuk, Vira
Вожегова, Р. А.
Заєць, С. О.
Коваленко, А. М.
Грановська, Л. М.
Малярчук, М. П.
Влащук, А. М.
Новохижній, М. В.
Коваленко, О. А.
Онуфран, Л. І.
Ісакова, Г. М.
Малярчук, А. С.
Фундират, К. С.
Дробіт, Л. В.
Шапарь, Л. В.
Найдьонов, В.Г.
Гальченко, Н.М.
Резніченко, Н.Д.
Абрамова, В.Д.
Шахова, Н.М.
Андрійченко, Л.В.
Поливода, О.М.
Неділько, А.М.
Keywords: зерно високої якості
виробництво зерна
посушливі умови
технологія вирощування
погодні умови
підвищення врожайності
Issue Date: 2018
Citation: Агротехнологічні вимоги до сівби озимих культур під урожай 2019 року у Південному Степу України : науково-практичні рекомендації / уклад. : Р. А. Вожегова, С. О. Заєць, А. М. Коваленко [та ін.]. – Миколаїв, 2018. – 44 с.
Abstract: Збільшення валового виробництва зерна високої якості є пріоритетним напрямом агропромислового комплексу на півдні України. Провідна роль в цьому відводиться озимим зерновим культурам - пшениці і ячменю, які внаслідок своїх біологічних особливостей повніше використовують вологу, яка накопичується за осінньо-зимовий період. Серед озимих культур найбільш урожайною є пшениця озима. Тому вона займає найбільшу площу посіву. Обсяги її виробництва зерна значно впливають на економіку господарств. Це пов'язано з тим, що продовольче зерно пшениці озимої вже зараз стало стратегічним ресурсом і, останніми роками, попит на нього стрімко зріс, як на внутрішніх, так і на зовнішніх ринках.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ahrotekhnolohichni umovy_2019.pdf703,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.