Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Назва: Агротехнологічні вимоги до сівби озимих культур під урожай 2019 року у Південному Степу України : науково-практичні рекомендації
Автори: Шебанін, В’ячеслав Сергійович
Shebanin, Vyacheslav
Новіков, Олександр Євгенович
Novikov, Olexandr
Дробітько, Антоніна Вікторівна
Drobitko, Antonina
Гамаюнова, Валентина Василівна
Gamayunova, Valentina
Коваленко, Олег Анатолійович
Kovalenko, Oleg
Федорчук, Михайло Іванович
Fedorchuk, Mikhail
Панфілова, Антоніна Вікторівна
Panfilova, Antonina
Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Маркова, Наталія Валентинівна
Markova, Nataliya
Корхова, Маргарита Михайлівна
Korhova, Margarita
Чернова, Анастасія Валеріївна
Chernova, Anastasiya
Антипова, Лідія Климівна
Antipova, Lidiya
Рожок, Ольга Федосіївна
Rozhok, Olga
Хоненко, Любов Григорівна
Honenko, Lubov
Миколайчук, Віра Георгіївна
Mikolajchuk, Vira
Вожегова, Р. А.
Заєць, С. О.
Коваленко, А. М.
Грановська, Л. М.
Малярчук, М. П.
Влащук, А. М.
Новохижній, М. В.
Коваленко, О. А.
Онуфран, Л. І.
Ісакова, Г. М.
Малярчук, А. С.
Фундират, К. С.
Дробіт, Л. В.
Шапарь, Л. В.
Найдьонов, В.Г.
Гальченко, Н.М.
Резніченко, Н.Д.
Абрамова, В.Д.
Шахова, Н.М.
Андрійченко, Л.В.
Поливода, О.М.
Неділько, А.М.
Ключові слова: зерно високої якості
виробництво зерна
посушливі умови
технологія вирощування
погодні умови
підвищення врожайності
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Агротехнологічні вимоги до сівби озимих культур під урожай 2019 року у Південному Степу України : науково-практичні рекомендації / уклад. : Р. А. Вожегова, С. О. Заєць, А. М. Коваленко [та ін.]. – Миколаїв, 2018. – 44 с.
Короткий огляд (реферат): Збільшення валового виробництва зерна високої якості є пріоритетним напрямом агропромислового комплексу на півдні України. Провідна роль в цьому відводиться озимим зерновим культурам - пшениці і ячменю, які внаслідок своїх біологічних особливостей повніше використовують вологу, яка накопичується за осінньо-зимовий період. Серед озимих культур найбільш урожайною є пшениця озима. Тому вона займає найбільшу площу посіву. Обсяги її виробництва зерна значно впливають на економіку господарств. Це пов'язано з тим, що продовольче зерно пшениці озимої вже зараз стало стратегічним ресурсом і, останніми роками, попит на нього стрімко зріс, як на внутрішніх, так і на зовнішніх ринках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4638
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ahrotekhnolohichni umovy_2019.pdf703,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.