Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850
Title: Технологія кормів з основами кормовиробництва
Authors: Маркова, Наталія Валентинівна
Маркова, Наталья Валентиновна
Markova, Nataliya
Keywords: корми
продукція тваринництва
кормовиробництво
технологія заготівлі
якість кормів
морфологічні особливості
Issue Date: 2014
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія кормів з основами кормовиробництва: методичні рекомендації щодо проведення навчальної практики [Електронний ресурс] : для студ. денної форм навч. напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ" / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 64 с.
Description: Збільшення виробництва продукції тваринництва: м’яса, молока, вовни, яєць та інших неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами кормів є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва та інші. Значна частка всіх кормів виробляється у польовому кормовиробництві на основі його інтенсифікації, з використанням прогресивних технологій вирощування кормових культур.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Markova_N.TKOK_NP.pdf1,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.