Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850| Title: | Технологія кормів з основами кормовиробництва |
| Authors: | Маркова, Наталія Валентинівна Маркова, Наталья Валентиновна Markova, Nataliya |
| Keywords: | корми продукція тваринництва кормовиробництво технологія заготівлі якість кормів морфологічні особливості |
| Issue Date: | 2014 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Технологія кормів з основами кормовиробництва: методичні рекомендації щодо проведення навчальної практики [Електронний ресурс] : для студ. денної форм навч. напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ" / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 64 с. |
| Description: | Збільшення виробництва продукції тваринництва: м’яса, молока, вовни, яєць та інших неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами кормів є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва та інші. Значна частка всіх кормів виробляється у польовому кормовиробництві на основі його інтенсифікації, з використанням прогресивних технологій вирощування кормових культур. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Markova_N.TKOK_NP.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.